Сутність і особливості фінансового прогнозування діяльності підприємства - Вишневська, Ольга; Колодій, Інна (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто сутність і значення фінансового прогнозування підприємства, обґрунтовано основні етапи прогнозування на підприємстві, виявлено пріоритетні чинники впливу на прийняття управлінських рішень щодо мінімізації фінансових ризиків підприємства