Теоретичні аспекти управління валютними інтервенціями центральним банком - Бодрова, Надія (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто механізм валютних інтервенцій центральних банків зарубіжних країн. Досліджено форми інтервенцій в залежності від цілей грошово-кредитної політики, а також інструменти їх проведення. Наведено критерії оцінки ефективності валютних інтервенцій.