Англомовна реалізація явища економічної глобалізації - Чабак, Лариса (Фінансовий простір, 2014)
Головною ідеєю статті є необхідність здійснення соціолінгвального ана лізу англомовних неономінацій, які відображаються у явищі економічної глоба лізації.Автором досліджено взаємозв’язок між основними викликами світової економічної інтеграції та їх вербальною репрезентацією