Peculiarities And Tendencies Of The Banking System Development Under The Conditions Of Economic Transformations - Rohozhnikova, Nadiia; Ivanova, Iryna (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто сутність, структуру та етапи формування банківської системи. Проаналізовано особливості та тенденції розвитку сучасної банківської системи України в умовах трансформації економіки.