Специфіка трансмісійного механізму грошово-кредитної політики в трансформаційних економіках - Пустовійт, Роберт; Овчарук, Микола (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто поняття трансмісійного механізму, його вплив на грошовокредитну політику трансформаційної економіки. Охарактеризовано етапи аналізу трансмісійного механізму. Окреслено стратегію центральних банків на грошовому ринку у трансмісійних каналах. Запропоновано дієві механізми грошово-кредитної політики щодо трансмісійного механізму у трансформаційних економіках.