The Use Of E-Banking By Households: Poland And Ukraine Experience - Wojciech, Misterek; Khutorna, Myroslava (Фінансовий простір, 2014)
В статті проаналізовано особливості розвитку e-banking та детально досліджено характеристики попиту на даний банківський сервіс з боку домогосподарств. Проведене дослідження дозволило виявити спільні та відмінні риси стану розвитку та сприйняття клієнтами дистанційного банківського обслуговування у Польщі та Україні.