Інформаційне забезпечення прогнозування індикаторів виробництва на засадах системного підходу - Волошин, Володимир; Дейнега, Олександр (Фінансовий простір, 2014)
Конкретизовано поняття автоматизована інформаційна система. Ідентифіковано функціональні модулі інформаційного забезпечення прогнозування діяльності підприємства. Розглянуто можливі етапи прогнозування індикаторів виробництва на засадах системного підходу. Описано структурні елементи квантованої інформації