Новий механізм фінансування державної регіональної політики: угода щодо регіонального розвитку - Пухир, Світлана (Фінансовий простір, 2014)
Проаналізовано позитивні результати та визначено проблеми одного з сучасних механізмів фінансування державної регіональної політики – угоди щодо регіонального розвитку на досвіді Донецької та Львівської областей