Проблеми і перспективи управління банківським кредитуванням підприємств аграрного сектору - Прокопенко, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
В статті розглянуто проблеми управління банківськими кредитами в умовах ринкової економіки. Запропоновано концепцію управління банківським кредитуванням підприємств аграрного сектору, яка являє собою симбіоз необхідних механізмів, інструментів в системі управління банківським кредитуванням