Theoretical Aspects Of Financial Provision Of Agricultural Enterprises Activity - Yefimova, Liudmyla (Фінансовий простір, 2014)
У статті розкрито суть фінансового забезпечення, виділено і згруповано основні елементи механізму забезпечення ним підприємства, зазначено особливості та відмінності фінансово-кредитної діяльності аграрного підприємства. Розглянуто поняття «фінансові ресурси» та джерела формування фінансових ресурсів. Обгрунтовано роль комерційного кредитування, бюджетного фінансування та агрострахування. Акцентовано увагу на проблемах та шляхах вдосконалення системи фінансово-кредитного забезпечення аграрних підприємств.