Global Practice Of Electronic Banking And Its Observation While Implementing Into The Uzbekistan - Hasanov, Sharifbek (Фінансовий простір, 2014)
На сьогоднішній день онлайн-банкінг є одним із сучасних інструментів, що дозволяють банкам збільшувати свою прибутковість та сприяють збільшенню клієнтської бази. У даній статті розглядається світова практика використання онлайн-банкінгу, його переваги, потенційні ризики та недоліки, також проведено огляд поточного стану онлайн-банкінгу в Узбекистані. На основі проведеного аналізу наведено пропозиції щодо необхідності подальшого розвитку онлайн-банкінг в практиці Узбекистану.