Макропруденційний нагляд та регулювання страхового ринку - Залєтов, Олександр (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто основні положення макропруденційного нагляду та регулювання, визначені основні проблеми його реалізації для регулювання вітчизняного страхового ринку, розглянуто процес реалізації концепції макропруденційного нагляду та регулювання.