Система контролю торговельного підприємства: критичний аналіз та напрями удосконалення - Кінзерська, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
У статті здійснено аналіз системи фінансового та господарського контролю, а також запропоновано напрями удосконалення системи внутрішнього контролю суб’єктів господарювання (на прикладі підприємств торгівлі).