Прагматика і проблематика впровадження програмно-цільового методу в бюджетний процес - Ткаченко, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
Систематизовано відмінності між програмно-цільовим та постатейним методами формування бюджету. Обґрунтовано переваги програмно-цільового методу бюджетного планування та визначено особливості й передумови його застосування в Україні.