Природничо-наукові передумови подальшого розвитку екологічного страхування - Проценко, Олександр (Фінансовий простір)
У статті досліджено питання каузального зв’язку між індукованим діяльністю людини глобальним потеплінням та необхідністю розробки і впровадження страховиками інноваційних продуктів, для компенсації його негативних наслідків.