Роль банків з іноземним капіталом у реструктуризації вітчизняної банківської системи - Невмиржицька, Олена (Фінансовий простір)
У статті досліджено питання щодо особливостей функціонування комерційних банків з іноземним капіталом, аналіз їх стану